Schadeformulieren

Schade aangifteformulier brand (algemeen)

Dit formulier is te gebruiken voor de volgende schades:
  • Inbraak of diefstal
  • Brand of schroeien
  • Ruitbreuk
  • Storm en blikseminslag
  • Waterschade
Graag ontvangen wij het formulier digitaal van u terug (maar per post mag natuurlijk ook), vergezeld van eventuele relevante stukken, zoals aankoopnota(s), proforma reparatienota(s), politie rapport etc. Vergeet u niet het polisnummer te vermelden van uw opstal-, inboedel-‚ of glasverzekering?

Download

Schade aangifte formulier aansprakelijkheid

Dit formulier is te gebruiken voor schades waarbij u aansprakelijk wordt gesteld door een derde. Dit formulier is niet te gebruiken voor verkeerszaken!

Graag ontvangen wij het formulier digitaal van u terug (maar per post mag natuurlijk ook), vergezeld van eventuele relevante stukken, zoals een aansprakelijkheidstelling, aankoopnota(s), proforma reparatienota(s) etc. Vergeet u niet het polisnummer te vermelden van uw aansprakelijkheidsverzekering?

Download

Na ontvangst van uw aangifte zullen wij onze uiterste best doen de schade binnen drie weken af te wikkelen. Mocht de afwikkeling langer gaan duren, dan zullen wij u hiervan, met de redenen van de vertraging, op de hoogte houden.

Ruitbreuk of ruitreparatie van uw auto

Als u allrisk, WA beperkt casco extra (ook wel WA extra of mini casco genoemd) bent met uw autoverzekering en er zit een ster of barst in een van de auto ruiten dan kunt u het beste eerst even contact met ons opnemen. Wij kunnen u doorgeven waar u de ruit kunt laten herstellen of kunt laten vervangen zonder eigen risico of met een verlaagd eigen risico. Er is geen schade formulier nodig. Denkt u er wel aan dat u uw groene kaart meeneemt bij uw bezoek aan de garage? Tevens dient u na afloop bij de garage het eventueel van toepassing zijnde eigen risico af te rekenen.